A XXI. század iskolája IKT technológiával PDF Nyomtatás
Írta: Adminok   
2010.10.19.

Sample Image 

A projekt az Európai Unió támogatásával
az Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával valósul meg

 

 

A XXI. század iskolája IKT technológiával

Tiszapüspöki községben

 

Tiszapüspöki Községi Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében pályázatot nyújtott be „A XXI. század iskolája IKT technológiával Tiszapüspöki községben” címmel. A TIOP-1.1.1-07/1-2008-0146 azonosítójú projekttel 6 692 110,- Ft összegű támogatást nyert el a település informatikai fejlesztésre, amely az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával a tiszapüspöki általános iskolában valósul meg.

A beruházás keretében a következő eszközök kerülnek beszerzésre:

 

-          15 db iskolai PC

-          4 db tantermi csomag

-          1 alkalmazásszerver

-          1 szerver szoftver

-          1 db WIFI csomag

 

Minden tantermi csomag egy interaktív táblát is tartalmaz, amelyek használata lehetővé teszi, hogy a tanárok lebilincselő videókkal, hanganyagokkal és eredeti illusztrációkkal színesítsék a foglalkozásokat. Ennek eredményeképpen a tanulás életszerűvé válik, soha nem látott világok tárulnak fel a gyermekek előtt, új kihívásokat és lehetőségeket teremtve ismereteik kiteljesítésére. Az új eszközök és kiegészítőik használatával az általános iskolai oktatás terén teljesen új lehetőségek nyílnak meg településünk előtt.

Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik részt vettek a projekt kidolgozásában és megvalósításában, továbbá valamennyi közreműködő szervezetnek, munkatársnak, önkéntesnek, valamint a forrást biztosító Európai Uniónak és a Magyar Államnak.

 

Közreműködő szervezte: Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelő Igazgatósága (OKMT)

 

Kedvezményezett: Községi Önkormányzat Tiszapüspöki, 5211 Tiszapüspöki, Fő út 93.

 

Sample Image


www.nfu.hu

 

www.okmt.hu


Frissítve ( 2010.10.27. )